Kalle, Anton ja Sanni - Lastenojanvuoren uudet ennätystenhaltijat

Pirkkalan Lastenojanvuori keräsi mukavan joukon itsensä likoon laittajia, kun kuulaassa syyssäässä juostiin kelloa vastaan perinteisen Lastenojanvuoren ME-kokeen merkeissä. Tänäkään vuonna ei jääty ilman uusia maailmanennätyksiä, kun Kalle Onnila (H18), Anton Kuukka (H14) ja Sanni Alatalo (D14) laittoivat ikäluokkansa ennätykset murskaksi.

Jo miltei ikuiseksi tituleeratusta Pirkkalan oman pojan Markus Sinijärven 18-poikien ennätyksestä pystyi Kooveen Kalle Onnila louhimaan vielä peräti 13 sekuntia pois. Nyt uusi ME on lukemissa 7.42, jolla olisi päivän miesten sarjassakin sijoituttu komeasti toiseksi. Nuorimpien 14-sarjoissa nähtiin myös huimia tulosparannuksia, kun pyrintöläiset Anton Kuukka ja Sanni Alatalo nappasivat Kallen ohella ruokarahat parempiin taskuihin - uudet ennätykset kirjataan nyt lukemiin 9.27 ja 10.02.

Päivän nopein mies oli Nouskin Henri Taanila, joka juoksi kautta aikain neljänneksi nopeimman ajan 7.34. Eroa Pekka Itävuon huimaan ennätykseen (7.17) on kuitenkin vielä jonkun verran. Naisissa nopein oli Pyrinnön Riina Kuuselo ajalla 9.23. Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Viimeiset pirkkalaiset kiittävät kaikki osallistujia, huoltajia ja muuta yleisöä mukanaolosta ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Lastenojanvuorelle myös ensi vuonna!